Szukam warsztatu który skupuje koła dwumasowe do DSG

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chrisnysa
    Classic
    • 2011
    • 28

Deo, tak jakby to nie, bo chce aby moja wygladala jak O2FL w wersji RS by Misiek^wro:P

Taki originajl stajla

W planach mam też **SPOJLER** zrobienie lampek do bagaznika z czujnikiem ruchu - tj 1 lampki i dwoch do tylu nad uchwyty przy podsufitce :szeroki_usmiech
  • dwaoka
    Elegance
    • 2010
    • 927

Dzisiaj kupiłem nowe koło dwumasowe do 1.9 dsg u kolegi maciejek, i szanowny kolega zasugerował sprzedaż starego koła do warsztatu zajmującego się regeneracją.

Znalazłem jeden w Koszalinie (http://allegro.pl/my_page.php?uid=4418032 ), powiedzieli, że odkupią za 200zł. To chyba tyle ile będzie kosztowało wysłanie paczki, dlatego może ktoś zna firmę co robi to w okolicach Warszawy?
    bkc+dsg

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

dwaoka W Wa-wie na ul. Burakowskiej jest zakład p. Marka Radzikowskiego. Możesz przekręcić, choć jak gadałem z nim jakiś czas temu to mówił, że wycofują się z regeneracji dwumasy, bo są problemy z ori częściami zamiennymi. Jego strona: www.sprzegla.com
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• dwaoka
        Elegance
        • 2010
        • 927

znalazłem jeszcze to:
        MOTO - REGE - Profesjonalna regeneracja kół dwumasowych do samochodów ze skrzynią manualną i DSG.

rozmawiałem i zaproponował mi 200zł.

Nieomieszkam poinformować jak się sprawa zakończyła, ale to za jakieś 1,5 tygodnia.
        bkc+dsg

Komentarz

• Tony065
          RS
          • 2009
          • 2487
          • Octavia I (1U2)
          • ARX 1.8 20VT 150 KM

podając informację, piszcie szczeguły. f-ma z wa-wy robi tylko sprzęgła, o kołach zamachowych nie ma mowy. f-ma z poznania skupuje tylko od dsg. zwykłe 2-masy ich nie interesują . mam 2szt. i też chętnie pozbył bym się tego szmelcu z domu. można na pw kontakt do f-my z koszalina?
          Black Pearl, Elegance & RS LOOK
          @ by Tune-up Gdańsk
          TDI VP++ i jeszcze rośnie
          Antek

Komentarz

Pracuję...